ponedeljek, 12. januar 2009

POZDRAV S POHORJA

En lep sončen (ko to tipkamo je že nočka) pozdravčke s Pohorja.

:)

Po megleni vožnji do Maribora nas je na 1050m nadmorske višine presenetilo sonce. Dobre volje smo se lotili pakiranja v sobe. Smučke smo zložili v omarice; podali smo se v tretje in četrto nadstropje. Sobe so nove. Postelje so udobne. Kopalnica se sveti. Z veseljem smo se namestili. Balkonček s pogledom na morje megle. ČUDOVITO!
Po kosilu se je začela AKCIJA. Oblekli smo se smučarske hlače in bundo; zapeli smučarske čevlje, smučke na ramo in odšli smo na Belvi. Po dobrem ogrevanju, smo si zapeli smuči. Previdno smo se spustili po strmini. Pokazali smo dosedanje znanje. Dve urici na strmini sta minili hitro. Pojedli smo malo energije in nekaj začeli smo s "šolskim" delom. Jutri sledi delo po skupinah.
Slikice še sledijo. Komentarji smučarjev tudi. Pridno sledite našim objavam. Če se bo le dalo bodo vsakodnevne - ažurne. Nekje ob tem času.
Za vas pesni MajaM :)

2 komentarja:

Anonimni pravi ...

Dragi moji Pohorci!
Kot lahko preberemo, se vam mnogo dogaja, predvidevam celo, da tako veliko, da vam skoraj ne uspe še pisati na račanulanik. Upam, da ste osvojili že vse pohorske strmine in da vam gre vijuganje odlično od nog. Naj vas danes ne zamete, pač pa vam namete veliko snežnega pršiča, da se bo kadilo za vami. Pozdravčke iz Ljubljane.

Anonimni pravi ...

ej ful je blo hudo na pohorju res!! se posebej une sobe ej (prelepe) no pa tut smucisca so cool!!