nedelja, 21. junij 2009

ZAKLJUČNA PRIREDITEV

Spet smo na pragu počitnic in spet smo se učenci, učitelji in starši naše šole znašli na enem mestu ob istem času, da se v skupnem druženju poslovimo od tega šolskega leta. Tokrat v športnem duhu in v družbi mnogih povabljencev, saj je bil to tudi dan otvoritve naših novih športnih površin - tekaške steze in igrišča za odbojko na mivki.

Pod širnim nebom, v objemu kuštrajočega vetra smo se zbrali na tribuni pred šolo in kmalu kmalu med nami ni bilo več prostora niti za enega majčkenega ptička.

Pesem se je dvignila med oblake ...

... in začelo se je.

Naša ga. ravnateljica Lidija in g. župan Zoran Jankovič sta nam imela veliko povedati.

V spomin (in za primer počitniškega dolgočasja) smo g. županu podarili kopijo Kulfilma (nagrajenega filma o naši šoli, ki so ga ustvarili naši petošolci), izvod še vročega šolskega časopisa KUKU s Kolezije in čudovit primerek simbola naše šole - vetrnico, ki človeka enostavno ne more ne-osrečiti. (No, tako se zdi nam, lahko pa se oglasi g. Jankovič in pove drugače ... :)

In že smo plesali ...

... in se vrteli ...

... in skakali na tisoč in en način.

Nogometaši pa so čakali na svoj trenutek.

In res smo se prav kmalu pomerili v vrsti športnih disciplin.

Tek na 60 metrov ... (Kdo se boji naše ravnateljice, ko se preobuje v superge? VSI! ;)

Borilne veščine ...

Nogomet ... (Končno!)

Spretnostne naloge ...

Odbojka ... Tekmovali smo prav vsi, poleg otrok tudi učitelji in starši.

Na stojnici pa smo se medtem lahko oskrbeli s Kukujem (obvezno čtivo!), pokramljali z njegovimi ustvarjalci (in z vsemi, ki so nam po dolgem času prekrižali pot), si ogledali Kulfilm in razstavljene izdelke projekta Evropska vas ter si izmerili holesterol in krvni tlak.

Za zaključek pa sladoled ... Je sploh lahko lepše?

(SL & NT)

Ni komentarjev: